کرونا بی اعتباری رسانه های فارسی زبان بیگانه را روشن کرد

به گزارش لنجان بلاگ، رئیس جمهور با اشاره به تبلیغات رسانه های فارسی زبان بیگانه در ایام کرونا علیه کشورمان گفت: کرونا برای مردم ما روشن کرد که این رسانه ها چقدر بی اعتبار هستند. این از نکات مهمی بود که مردم به رسانه ملی اعتماد کنند و به رسانه های بیگانه به تردید بنگرند.

کرونا بی اعتباری رسانه های فارسی زبان بیگانه را روشن کرد

به گزارش گروه سیاسی خبرنگاران، حجّت الاسلام حسن روحانی، رئیس جمهور، عصر امروز (دوشنبه 27 مرداد) در نشست مدیران ارشد رسانه ملّی با بیان اینکه صدا وسیما در نزد مردم از جایگاه خاصی برخوردار است، شرح داد: صداوسیما، صدای نظام و سیمای نظام است. یعنی وقتی صداوسیما حرفی می زند، دنیا به عنوان خبری که مورد قبول نظام هست می شنوند. امّا اگر یک روزنامه یا سایتی حرفی بزند و یا حتی خبرگزاری های رسمی، باز جایگاه رسانه ملی را ندارند.

وی یکی از راه های سنجش اقدامات انجام شده را مقایسه دانست و گفت: اگر در همین مقطع کرونا، کارمان را با کار همسایگان و سایر کشور های دنیا و یا با مقاطع دیگر کشور خودمان مقایسه کنیم، موفقیت ها و عدم موفقیت ها قابل سنجش است.

* نظام جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران در حادثه کرونا درخشیدند

روحانی با بیان اینکه بی تردید نظام جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران در حادثه کرونا درخشیدند، شرح داد: این عملکرد به گونه ای بوده که نمی توانیم بگوییم ما نسبت به کشور های دیگر در روبروه با کرونا، کم و کسری داشته ایم.

رئیس جمهور ادامه داد: در اوایل موج دوم کرونا، رسانه های فارسی زبان معاند در شروع کردند به تبلیغ این موضوع که این هم ناکارآمدی نظام ایران است، چرا که می بایست تعطیلات را یک ماه دیگر ادامه می دادند و کار را زود شروع کردند. بعد که همه آن کشور ها با موج دوم روبرو شدند، یک رسوایی برای آن رسانه ها و تبلیغات شان به بار آمد.

روحانی اضافه کرد: کرونا برای مردم ما روشن کرد که این رسانه ها چقدر بی اعتبار هستند. این از نکات مهمی بود که مردم به رسانه ملی اعتماد کنند و به رسانه های بیگانه به تردید بنگرند.

* کرونا نشان داد ساختار حقوقی نظام ما مناسب است

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت مدیریت کرونا گفت: کرونا نشان داد که ساختار حقوقی نظام ما برای حوادث و موقعیت های حساسی که پیش می آید، ساختار مناسبی است.

وی با بیان اینکه در همان روز های نخست شروع کرونا و در سوم اسفند شورای عالی امنیت ملی تشکیل جلسه داد، گفت: مصوبه ای داشتیم که بر مبنای آن ستاد ملی مبارزه با کرونا تشکیل شد و در آنجا تصویب شد که مصوبات این ستاد، از لحاظ لزوم تبعیت، همتراز با مصوبات شورای عالی امنیت ملی است و این را رهبر معظّم انقلاب امضاء کردند. تمام کار هایی که در ایام کرونا توانستیم انجام دهیم، کلیدش این مصوبه بود.

روحانی شرح داد: این ایام نشان داد ساختار حقوقی کشور ساختاری است که در روز مشکل می توان بروز و ظهور کند و با مصوبه خودش گروه گشا باشد. نکته دوم اینکه ما وارد معرکه ای شدیم که زیرساخت های کشور توانست با ما همراهی کند.

وی با یادآوری اینکه کادر درمانی کشور در رأس مبارزه با کرونا هستند، گفت: صداوسیما و دیگران همه در این عرصه حضور دارند، امّا اگر شرایط کادر درمان ما شرایط کادر درمان 92 بود، چطور می توانستیم این شرایط را اداره کنیم؟ نسبت به این همه تختی که نیاز داشتیم، چکار می توانستیم بکنیم؟ در این هفت سال تخت بیمارستانی چه آن هایی که از نو تأسیس شد و چه آن هایی که بازسازی شد، بیش از دو برابر شد.

وی ادامه داد: اینکه در کرونا به یکباره 25 تا 30 هزار تخت را به بیماران کرونایی اختصاص می دهیم، مگر قبلش می توانستیم؟ همچین امکاناتی نداشتیم. اینکه آی سی یو های ما به گونه ای بود که نه در موج اول و نه موج دوم با معضل روبرو نشدیم. در کشور های دیگر دیدیم که تخت نداشتند یا تخت داشتند و آی سی یو نداشتند. در کشور ما هیچ جا این مشکل پیش نیامد.

* برخی رسانه ها می گفتند بیمارستان فلان شهر بیمار کرونایی را قبول نکرد، من بلافاصله تماس می گرفتم و می دیدیم دروغ است

روحانی اضافه کرد: در موج دوم که برخی رسانه ها می گفتند بیمارستان فلان شهر بیمار کرونایی را قبول نکرد، من بلافاصله تماس می گرفتم و می دیدیم دروغ است. یک مورد ما نداشتیم، البته ممکن است یک بیمارستانی امکاناتی نداشته و به بیمارستان دیگر ارجاع داده، یا یک شهر به شهر مجاور فرستاده باشد، امّا اینکه تخت یا آی سی یو نباشد، ما اصلاً چنین چیزی نداشتیم. این یکی از امتیازات کشور ما حتی بر اروپا و آمریکاست. می توانید مقایسه کنید که ما چه وضعی داشتیم و آن ها چه وضعی داشتند.

* کدام کشور است که در این شرایط کرونا بتواند ده هزار تخت را اضافه کند؟

رئیس جمهور با بیان اینکه در سال جاری علی رغم وجود تحریم و مسائل، ده هزار تخت بیمارستانی را تا سرانجام سال اضافه خواهیم کرد، گفت: علاوه بر این دو هزار تخت آی سی یو را اضافه می کنیم و این کار کار عظیمی است. کدام کشور می تواند این کار را انجام دهد؟ حالا ممکن است کشور هایی باشند که از لحاظ اقتصادی این امکان را داشته باشند، امّا کشوری که با ما قابل مقایسه باشد کدام کشور است که در این شرایط کرونا بتواند ده هزار تخت را اضافه کند؟

روحانی شرح داد: این زیرساخت ها آماده بود که ما توانستیم این ویروس را تحمل کنیم. همچنین مثلاً در بخش آب و برق اگر شرایط ما شرایط قبلی بود، همین تابستان نمی توانستیم تحمل کنیم و حتماً دچار خاموشی می شدیم. ما در این هفت سال 16 هزار مگاوات برق اضافه کردیم. این 16 هزار مگاوات برق است که باعث می شود ما بتوانیم شرایط موجود را تحمل کنیم.

وی اضافه کرد: البته در دولت های قبلی هم هر سال بر برق کشور اضافه می شد، امّا این مقایسه را صداوسیما خودش انجام دهد. چهارسال یا هشت سال را با یک مقطعی مقایسه کند. این مقایسه خیلی می تواند درس آموز باشد. البته وقتی از دولت یا تلاش های دولت بحث می کنیم، بحث یک فرد یا هیئت وزیران نیست. بحث همه کارگران، مهندسین، تلاش گران و سراسر کارمندان است. چند میلیون نفر دست به دست هم داده اند تا این کار عظیم انجام گرفته است.

ادامه دارد ...

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 15 مهر 1399 بروزرسانی: 15 مهر 1399 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 540

به "کرونا بی اعتباری رسانه های فارسی زبان بیگانه را روشن کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کرونا بی اعتباری رسانه های فارسی زبان بیگانه را روشن کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید