طرز تهیه نان سیر رژیمی و سرشار از پروتئین
به گزارش لنجان بلاگ، شما هم اگر به دنبال یک غذای رژیمی برای خود هستید یا دوستانتان که رژیم لاغری دارند، از دستور پخت نان سیر بهره ببرید، چون که پروتئین زیاد این نان سبب احساس سیری می گردد و به کاهش وزن یاری می نماید.

به گزارش ، می خواهیم دستور پخت نان سیر که دارای پنیر است، را به شما آموزش دهیم. این غذا کربوهیدرات بسیار پایینی دارد و سرشار از پروتئین و چربی های سالم است. همچنین ظاهر دلچسب آن باعث می گردد فرزندتان علاقه بیشتری به خوردن نشان دهد و کلسیم بالای آن به رشد و استحکام استخوان ها یاری می نماید.
شما هم اگر به دنبال یک غذای رژیمی برای خود هستید یا دوستانتان که رژیم لاغری دارند، از دستور پخت نان سیر بهره ببرید، چون که پروتئین زیاد این نان سبب احساس سیری می گردد و به کاهش وزن یاری می نماید.
مارگارین: یک یا یک دوم فنجان
سیر خرد شده: سه قاشق چای خوری
پودر سیر: یک دوم قاشق چای خوری
فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چای خوری
پنیر پارمسان: یک چهارم فنجان
پنیر چدار رنده شده: یک فنجان
نان فانتزی: عظیم یک عدد
1. مارگارین را به مدت 40 ثانیه در یک ظرف شیشه ای متوسط در مایکروفر گرم کنید تا زمانی که آب گردد.
2. تمام مواد را با استفاده از یک چنگال با هم مخلوط کنید.
3. نان را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید سپس ترکیبی که درست کردید را روی نان پخش کنید.
4. حالا نان ها را روی سینی پخت قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت فر بپزید تا زمانی که روی آن ها قهوه ای طلایی گردد.
به همین سادگی!
مواد گفته شده در این دستور پخت برای یک وعده است. یک وعده شامل چهار قسمت از یک نان باگت عظیم است. مقدار وعده خود را کم تقسیم کنید تا میزان کالری دریافتی را کاهش دهید.
کالری: 928
کالری از چربی: 812
چربی کلی: 90.3 گرم
چربی اشباع: 31.3 گرم
کلسترول: 93.8 میلی گرم
سدیم: 1433.4 میلی گرم
کربوهیدرات: 5 گرم
فیبر خوراکی: 0.3 گرم
قند: 0.6 گرم
پروتئین: 26.4 گرم
منبع: وب سایت دکتر کرمانی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان