طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری به روش کره ای ها
به گزارش لنجان بلاگ، این که یک غذایی را با چه سس و موادی سرو کنیم، یک جهان می تواند طعم آن را متفاوت کند. برای مثال ساندویچ مرغ سوخاری که احتمالا تا به حال آن را امتحان کردید و در خانه هم تهیه کردید، قرار است در این دستورالعمل با یک سس و یک سالاد خوشمزه به روش کره ای سرو گردد که طعم آن را کاملا متفاوت می نماید؛ سس مجذوب کنندهی که از سس سویا، زنجبیل، سیر و سس چیلی تهیه شده و سالادی که در آن از مولی یا همان ترب سفید، کلم و پیازچه تهیه می گردد و با چاشنی های مختلف مزه دار می گردد. حتما پیشنهاد می دهیم طعم مجذوب کننده مرغ سوخاری را در کنار این سس و سالاد خوشمزه به روش کره ای امتحان کنید. آماده کردن این غذا با وجود خوشمزگی فراوان و ظاهر خوبش چندان هم سخت نیست. با ما باشید تا طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ کره ای
- فیله ران مرغ چهار عدد
- زنجبیل (ریز رنده شده) به میزان لازم
- آرد ذرت 100 گرم
- روغن نباتی برای سرخ کردن به میزان لازم
- کلم سفید (ریز خرد شده) به میزان لازم
- مولی یا همان ترب سفید یک عدد
- پیازچه (ریز خرد شده) چهار عدد
- شکر یک قاشق چای خوری
- سیر (خرد شده) یک حبه
- سس مایونز کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
- پودر چیلی به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
- شکر قهوه ای شش قاشق غذاخوری
- سس چیلی دو قاشق غذاخوری
- سس سویا دو قاشق غذاخوری
- سیر بزرگ دو حبه
- زنجبیل کوچک (رنده شده) یک عدد
- روغن کنجد دو قاشق چای خوری
مواد لازم برای سرو ساندویچ
- کاهو برای سرو یک عدد
- نان برگر چهار عدد
طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری
مرحله اول
پیش از این طرز تهیه ساندویچ مرغ کبابی را به شما آموزش داده بودیم و چند روش برای تهیه مرغ سوخاری را هم با شما درمیان گذاشته بودیم؛ اما اینبار می خواهیم ساندویچ مرغ را به روش کره ای ها تهیه کنیم. برای آغاز تمام سبزیجات را شسته و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. کلم سفید را به صورت ریز خرد نموده و مولی سفید را به صورت رشته های باریک در مقدار دو سانتی متر خرد کنید. پیازچه را هم به صورت ریز و نگینی خرد کنید. یک عدد زنجبیل کوچک را رنده کنید و سیر را هم به صورت خیلی ریز خرد کنید.
مرحله دوم
کلم خرد شده، مولی، پیازچه، زنجبیل، شکر، سیر، مایونز و پودر چیلی را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید و کنار قرار دهید.
مرحله سوم
برای تهیه سس تمام مواد لازم گفته شده را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. آرام مواد را هم بزنید و بعد از کمی جوش خوردن از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
فیله های ران مرغ را پاک نموده و هرگونه چربی را از ران مرغ جدا کنید. سپس مرغ را با نمک، فلفل و زنجبیل رنده شده مزه دار کنید. تکه های مرغ را داخل آرد ذرت بخوابانید تا آماده سرخ شدن شوند.
مرحله پنجم
میزانی روغن نباتی داخل یک تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. ران های مرغ را به مدت چهار تا پنج دقیقه از هر طرف سرخ کنید. مرغ ها را روی یک دستمال تمیز بچینید تا کمی آبشان گرفته گردد. سپس مجددا داخل روغن سرخ کنید تا کاملا ترد شوند.
مرحله ششم
سس را دوباره روی حرارت قرار دهید تا گرم گردد. یک عدد نان همبرگر بردارید. میزانی از سس را به نان بمالید. میزانی از مخلوط کلم و مولی را روی نان بریزید. مرغ سوخاری را روی مواد قرار دهید و سس را روی آن بریزید.
چند نکته
- اگر مولی در دسترس ندارید می توانید به جای آن از ترب بهره ببرید.
- در این دستورالعمل از آرد ذرت برای سوخاری کردن مرغ استفاده کردیم. شما می توانید مرغ را با هر روشی که قبلا انجام می دادید سوخاری کنید. اگر مرغ سوخاری اسپایسی بیشتر دوست دارید از میزانی پودر فلفل قرمز هنگام سوخاری کردن بهره ببرید.