خوراک صدف سن ژاک با سیب زمینی پخته و سس پرتقال

به گزارش لنجان بلاگ، تی یری ووازن، سرآشپز فرانسوی برگزیده میشلن در این برنامه مزه، مجله آشپزی خبرنگاران طرز تهیه خوراک صدف سن ژاک با سیب زمینی پخته و سس پرتقال را آموزش می دهد.

خوراک صدف سن ژاک با سیب زمینی پخته و سس پرتقال

مواد لازم برای پوره سیب زمینی: 100 گرم سیب زمینی شیرین، 50 گرم خامه، 5 سی سی شیر، 15 گرم کره

مواد لازم برای سس شیرین: 50 گرم ماست، 15 سی سی شیر، 1.5 سی سی خامه، خلال پرتقال،

مواد لازم برای سس سیب و پیاز: 40 گرم سیب، 15 گرم پیاز، 2 سی سی سرکه سیب، زنجبیل

تزئین: شاهی، سبزی ترشک

به اینستاگرام خبرنگاران فارسی بپیوندید

طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی را بپزید. سپس آن را رنده کنید. شیر و خامه و کره را به آن اضافه کنید. مخلوط شیر، ماست و خامه را کمی گرم کنید. پرتقال را رنده نموده و آن را روی این مخلوط بریزید. سیب را با پیاز، سرکه سیب و زعفران بپزید.

گوشت صدف سن ژاک را با کره تفت بدهید. یک قاشق غذاخوری پوره سیب زمینی را داخل بشقاب بریزید. سپس یک قاشق غذاخوری سس شیرین به آن اضافه کنید. سس سیب و پیاز را روی صدف سن ژاک ریخته، سپس آن را داخل بشقاب روی پوره و سس پرتقال بگذارید. برای تزئین برگ شاهی و ترشک را روی صدف و اطراف آن بریزید.

بیشتر بخوانید:خوراک ماهی خالدار با سس واسابی

منبع: یورونیوز
انتشار: 3 مرداد 1400 بروزرسانی: 3 مرداد 1400 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 1095

به "خوراک صدف سن ژاک با سیب زمینی پخته و سس پرتقال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراک صدف سن ژاک با سیب زمینی پخته و سس پرتقال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید