طرز تهیه سالاد پیازچه مجلسی با دستورالعمل ساده

به گزارش لنجان بلاگ، سالاد پیازچه از ترکیب خود این گیاه و دیگر سبزیجات خوراکی تهیه شده و در نهایت با استفاده از سس مخصوص سرو می گردد. با تغییر مواد اولیه موجود در این سالاد می توانید طعم های تازهتری از آن را امتحان کنید، البته به شرطی که از نظر طعمی با آن هماهنگ باشند. به عنوان مثال سالاد پیازچه و تن ماهی یکی از پرطرفدارترین آن­ هاست. اگر در پی یک دستورالعمل متفاوت برای درست کردن یک سالاد تازه هستید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه سالاد پیازچه که در این مطلب آموزش داده می گردد را از دست ندهید.

طرز تهیه سالاد پیازچه مجلسی با دستورالعمل ساده

سالاد پیازچه

تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی1 ساعت
اندازه سختیکم

طرز تهیه سالاد پیازچه

سالاد پیازچه معمولا با استفاده از قسمت های سبز و جوان گیاه تهیه می گردد. تندی این سالاد به واسطه طعم همین قسمت ها به خوبی در آن حس می گردد و در ترکیب با سس و دیگر موادی که دارد، مجذوب کننده خواهد بود. علاوه بر این در میان ترکیبات پیازچه، مقادیر بالایی از ویتامین سی و دیگر مواد معدنی را هم می بینیم که برای سلامتی بدن مفید بوده و بعلاوه به علت داشتن اندازه فیبر بالا و کالری کم، وعده غذایی ایده آلی برای ورزشکاران محسوب می­ گردد.

مواد لازم برای تهیه سالاد پیازچه

سالاد پیازچه مجلسی را با عنوان سالاد پیازچه فرانسوی نیز می شناسند و برای درست کردن آن احتیاجمند مواد اولیه زیر هستید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
سیب زمینی2 عدد
خیارشور3 عدد
ساقه پیازچه5 عدد
شوید تازهبه اندازه لازم
سس مایونز6 قاشق غذاخوری
روغن زیتون3 و ½ قاشق غذاخوری
آبلیمو1 و ½ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم

مراحل تهیه سالاد پیازچه مجلسی

برای درست کردن سالاد پیازچه و شوید، پس از فراهم کردن ترکیبات بالا باید مراحل زیر را برای آماده سازی انجام دهید:

  • مرحله اول: سیب زمینی را درون یک قابلمه پر از آب بریزید و با کمی نمک، روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته گردد.
  • مرحله دوم: سیب زمینی آبپز شده را پوست کنده و آن­ ها را به صورت نگینی خرد کنید. سپس درون یک ظرف گود بریزید.
  • مرحله سوم: خیارشور را هم به صورت نگینی خرد نموده و به آن اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: پیازچه را هم به صورت حلقه حلقه نموده و به ظرف حاوی مواد اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: شوید را پاک نموده و بشویید، سپس آن را به مواد خود اضافه کنید.
  • مرحله ششم: برای درست کردن سس این سالاد، در یک ظرف دیگر آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید و آن­ ها را به سس مایونز اضافه کنید. این ترکیب را آنقدر هم بزنید تا بافتش کاملا یکنواخت گردد.
  • مرحله هفتم: سسی که آماده نموده اید را به مواد دیگر اضافه نموده و خوب هم بزنید تا به همه قسمت های آن برسد.
  • مرحله هشتم: روی ظرف محتوی سالاد را سلفون بکشید و اجازه دهید برای یک ساعت درون یخچال باقی بماند. سپس آن را خارج نموده و سرو کنید.

سالاد پیازچه و جعفری

طعم پیازچه در کنار جعفری بسیار مجذوب کننده خواهد بود. علاوه بر این از خواصی که درون جعفری وجود دارد نیز در کنار دیگر ترکیبات موجود در سالاد بهره مند خواهید شد. طرز تهیه سالاد پیازچه و جعفری همچون مراحلی است که در مدل مجلسی عنوان کردیم. تنها تفاوت در جایگزین کردن جعفری به جای شوید است. بعلاوه به جای تهیه سس مخصوصی که گفته شد، می توانید از مایونز یا ماست چکیده هم بهره ببرید.

سالاد پیازچه و تن ماهی

در این طرز تهیه سالاد پیازچه با اضافه کردن تن ماهی به ترکیبات آن در کنار سیب زمینی، خیارشور، نخود فرنگی، ذرت، هویج و شوید می توانید این سالاد را به یک غذای کامل برای وعده های اصلی خود تبدیل کنید. برای سس این سالاد هم ترکیب لیمو ترش، سس مایونز، نمک و فلفل سیاه مناسب است.

سالاد پیازچه و تن ماهی برای افرادی که در پی سالاد رژیمی هستند نیز مناسب خواهد بود، به شرطی که به جای مایونز، در آن از ماست استفاده گردد. نکته مهم در این روش نیز خرد نکردن تن ماهی است، کافی است تنها از طریق یک چنگال لایه های آن را از هم جدا کنید.

سالاد پیازچه با مرغ

در میان دستورالعمل های انواع سالاد ها که با استفاده از پیازچه تهیه می گردد، ترکیب آن با مرغ را هم می بینیم. استفاده از تکه های مرغ که با آب پیاز، نمک و زردچوبه پخته شده، به همراه پیازچه و جعفری تنها ترکیباتی است که برای درست کردن این سالاد احتیاج دارید. برای سس نیز کافی است سس مایونز را با نسبت برابر با ماست ترکیب نموده و به این مواد اضافه کنید. سالاد پیازچه با مرغ انتخاب بهتری برای مجالس و مهمانی هاست.

چند نکته در خصوص سالاد پیازچه

طرز تهیه سالاد پیازچه را یاد گرفتید و بهتر است چند نکته کوتاه درباره سالاد را هم بخوانید:

  • می توانید در کنار پیازچه از دیگر مواد مانند خیارشور، سبزی های معطر و بسیاری از مواد دیگر نیز بهره ببرید.
  • سالاد پیازچه برای رژیم های کم کالری و کم کربوهیدرات انتخاب بسیار مناسبی است.
  • اگر مسائل گوارشی یا حساسیتی نسبت به پیاز دارید، حتما قبل از میل کردن این سالاد با یک پزشک مشورت کنید.
  • می توانید برای خوش طعم کردن سالاد از چند قاشق روغن زیتون نیز بهره ببرید.
  • می توانید این سالاد را به صورت قالبی هم سرو کنید. برای اینکار کافی است درون یک ظرف گود سلفون قرار دهید، سالاد را درون آن بریزید و با کمی فشار بافتش را منسجم کنید. این ظرف باید برای ساعاتی درون یخچال باقی بماند تا کاملا خنک گردد. سپس آن را خارج نموده و درون یک سینی یا بشقاب برگردانید.

سالاد پیازچه را مهمان سفره هایتان کنید…

در این مطلب به طور کامل به چند روش مختلف طرز تهیه سالاد پیازچه پرداختیم و نکاتی که برای درست کردن آن­ ها باید بدانید را آنالیز کردیم. شما می توانید با توجه به ذائقه خود هر کدام از این روش های تهیه را انتخاب نموده و حتی بنا به سلیقه خود، مواد دیگری نیز به آن اضافه کنید.

البته، شما می توانید برای تهیه انواع سالادها با طعم خاص و متفاوت، به سفارش غذا خبرنگاران هم سر بزنید. در این مجموعه تنوع بالایی از سالادها وجود داشته و شما می توانید آن­ ها را با توجه به قیمت و ترکیباتی که دارند انتخاب کنید. در نهایت نیز با پرداخت هزینه، سالاد موردنظر خود را در محل آدرس تحویل می گیرید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 7 بهمن 1403 بروزرسانی: 7 بهمن 1403 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 1760

به "طرز تهیه سالاد پیازچه مجلسی با دستورالعمل ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد پیازچه مجلسی با دستورالعمل ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید