10 جایی که برترین تاکو را در آمریکا سرو می نمایند
به گزارش لنجان بلاگ، یکی از علایق مردم رفتن به رستوران های گوناگون و چشیدن غذاهای متنوع و تازه است. گاهی این غذاها مشترک با فرهنگ ما بوده و گاهی کاملا ناآشنا هستند. در این مقاله قصد داریم به 10 رستوران برتر آمریکایی سر بزنیم که از نظر تهیه و طبخ غذای معروف مکزیکی یعنی تاکو بسیار معروف هستند. با خبرنگاران همراه باشید.
نان ذرت مکزیکی خانگی، گوشت تازه و سس های خوش طعم و خوشبو؛ با خوردن هر لقمه از تاکو مخلوطی از طعم های متفاوت و لذیذ را خواهید چشید. در حالی که تازهترین غذای خیابانی به عنوان نماد پیشرفت خود پیروز به جلب توجه دیگران شده، تاکوها این موقعیت را فراهم نموده اند تا آشپزهای خلاق و مبتکر ایده های شخصی خود را در آن ها بکار ببرند. در حالی که تنها چند رستوران برجسته موجود در آمریکا دارای منوهایی با طراحی منحصربه فرد هستند، اغلب رستوران ها همچنان در پی سرو تاکوهای خیابانی سنتی و خوشمزه اند. در این مقاله 10 مرکز فروش ساندویچ برگزیده در سراسر کشور آمریکا را معرفی می کنیم که همواره برای آب و هوای گرم غذایی عالی و خوش طعم سرو می نمایند.
TacoDeli
رستوران TacoDeli در شهر Austin استان تگزاس واقع شده است. در شهری مملو از غذاهای مکزیکی معتبر، مراکز فروش تاکو عالی بی شماری برای انتخاب وجود دارد، اما Tacodeli به نمادی برای شهر Austin تبدیل شده است. روبرتو اسپیناسو (Roberto Espinosa)، بومی شهر مکزیکو سیتی، در سال 1999 به عنوان نشان وفاداری به شهر خود این رستوران زنجیره ای را افتتاح کرد؛ رستورانی که در نهایت تبدیل به یکی از برترین غذا خوری های دارای سس خانگی تهیه شده از ترکیبات محلی Austin در شانزده سال گذشته شده است. با وجود 26 مدل تاکو متفاوت قابل سفارش (بدون احتساب 10 مدل تاکو مخصوص صبحانه)، بی شک برای تست تمامی آن ها باید بیش از یک بار به یکی از 5 شعبه آن سر بزنید. به شما پیشنهاد می کنیم کار را با El Conquistador معروف شروع کنید که تهیه شده از گوشت بریانی سرشانه خوک، سس تند Pasilla، آواکادو، گشنیز و پیاز است. بعلاوه برای افرادی که گیاه خوار هستند Space Cowboy را سفارش می کنیم.
Pinche Tacos
رستوران Pinche Tacos در شهر دنور استان کلرادو است. نماد رستوران Pinche Tacos به دلیل مشکل و مناقشه سیاسی در خصوص نام آن، معروفیت جهانی چندانی ندارد؛ اما در حقیقت مالک آن یعنی کوین موریسن (Kevin Morrison) چندان در پی حاشیه نیست و دست به سرو تاکوهای کلاسیکی می زند که احتیاج چندانی به مواد اولیه غیر معمول و خارجی ندارد. رستورانی که کار خود را از یک ون شروع کرد، در سال 2010 به یک ساختمان آجری - خشتی در Mile High City نقل مکان کرد؛ رستورانی که دارای دکوراسیونی مکزیکی است. بعلاوه به دلیل واقع شدن این رستوران در محلی مرتفع و داشتن ایوانی زیبا، مکان بسیار خوبی برای صرف یک شام بهاری عالی به شمار می رود. تاکو گوشت خوک و Pollo a la crema و چندین تاکو وسوسه انگیز سبزیجات بخشی از موارد برجسته موجود در منو این رستوران است.
El Come Taco
سومین مورد رستوران El Come Taco واقع شده در دالاس استان تگزاس است. شما می توانید در این رستوران شیک با دیوارهایی به رنگ روشن، لوگوی کارتونی جمجمه شکل، تزیینات چوبی طلائی و فضایی برای ایجاد ارتباط و رد و بدل کردن احساسات هر غذای دلخواهی را سفارش دهید. در حالی که لوئیس ویلالوا (Luis Villalva) در فضایی آرام بخش در حال سرو غذا است، غذاهای داخل منو به راحتی قابل حدس زدن هستند. می توانید تاکوهای سنتی و خیابانی را در این فهرست بیابید که طعم هایی آشنا همانند گوشت سینه و al pastor دارند؛ البته لوئیس خوراک های مطبوعی همانند گوشت لپ و زبان را نیز سرو می نماید. ناگفته نماند، چشیدن یکی از تاکوهای de la casa تهیه شده از سیب زمینی و نوعی کاکتوس به نام nopales خالی از لطف نیست. در انتخاب غذا چه اهل تست طعم های تازه باشید و چه در پی طعم های کلاسیک، تمامی تاکوهای طبخ شده به وسیله Villalva با سس خانگی مخصوصی سرو می گردد که طعم هر غذایی را کامل می نماید.
Tortilleria Nixtamal
محله Corona شهر نیویورک دارای رستوران بسیار معروفی به نام Tortilleria Nixtamal است. این رستوران منحصربه فرد رازی را فاش نموده که می گوید برترین تاکوها تنها در غرب یافت می شوند. فرناندو رویز (Fernando Ruiz) تمامی مشتریانش را به وسیله یکی از غذاهای خود که تهیه شده از آرد ذرت مکزیکی تازه است و به نمادی برای این رستوران تبدیل شده، جذب می نماید. ناگفته نماند، این غذا به عنوان یکی از برترین تاکوهای موجود شناخته شده و تماما به صورت اتوماتیک به وسیله دستگاه هایی فراوری می گردد که از کشور مکزیک وارد شده اند. تاکوی مذکور تنها با گشنیز، پیاز و چند عنصر دیگر معطر شده، چراکه در حقیقت طعم اصلی تاکو بر پایه گوشت تازه و نان ذرت مکزیکی معطر آن است. تاکو al pastor شیرین و تند یکی از غذاهای محبوب در Tortilleria Nixtamal است، اما به شما توصیه می کنیم که استیک تهیه شده از گوشت شکم را نباید فراموش کنید. بعلاوه شما می توانید نان های ذرت مکزیکی Ruiz را در بعضی از رستوران های محبوب مکزیکی در محله های همانند بروکلین و منهتن نیز سفارش دهید.
Antique Taco
پنجمین رستوران این فهرست Antique Taco معروف است؛ رستورانی که در شهر شیکاگو استان ایلینویز واقع شده است. با وجود اینکه شهر شیکاگو در قلب آمریکا است، دارای رستوران های تاکو فراوانی است. ما به شما پیشنهاد می کنیم که از صف های شلوغ و پر ازدهام Big Star عبور نموده و برای داشتن تجربه ای خوشمزه، به سراغ نزدیک ترین Antique Taco بروید. رستورانی عجیب و جالب و در عین حال گرم و نرمی در Wicker Park وجود دارد که دارای منویی از غذاهای مختلف با طعم های لطیف آسیایی و مدیترانه ای است؛ غذاهایی که در مواد اولیه خود از تمبر هندی، سس تارتار Sriracha و تخم کدو تنبل بهره می برد. تاکو مرغ معطر و شیرین با مخلفاتی همانند خیار، ماست عسلی و پیاز قرمز سرو می گردد؛ غذایی که بی شک آن را از دست نخواهید داد و برای هضم هرچه بهتر آن بهتر است مارگاریتای رزماری Antique Taco را نیز سفارش دهید. ناگفته نماند، گذر شب های بهاری شیکاگو با نشستن در ایوان و صرف غذایی همانند تارت شکلاتی مکزیکی خانگی خاطره بسیار خوبی را برای شما ثبت خواهد نمود.
La Puerta
پیشنهاد بعدی فهرست ما جایی جز رستوران معروف La Puerta واقع در سن دیاگو کالیفرنیا نیست؛ رستورانی ساده که کار خود را با تاکوهای بی نظیر و مارگاریتای تازه ادامه می دهد. البته در روزهای سه شنبه تاکو تنها با قیمت 2 دلار به فروش می رسد. برای رزرو جا در شب های شلوغ نیز می توانید از سرویس تلفنی La Puerta بهره مند شوید تا زمان انتظار خود را کاهش دهید.
Guerilla Tacos
Guerilla Tacos، رستورانی بی نظیر در شهر لس آنجلس استان کالیفرنیا است. اگر بخواهید از یک شهروند لس آنجلسی در خصوص برترین تاکو سوال کنید، مثل این است که از یک نیویورکی در خصوص برترین نان شیرینی (Bagel) نظر بخواهید. از آنجا که شهر لس آنجلس در شمال مرز مکزیک واقع شده، برترین غذاهای مکزیکی را می توانید در آنجا امتحان کنید و بی شک یکی از برترین آن ها Guerilla Tacos است. سرآشپز وس اویلا (Wes Avila) قبل از آمدن به لس آنجلس و کار در یک رستوران تاکو در شهر پاریس زیر نظر Alain Duxasse آموزش دیده است. اکنون با زندگی در یک کامیون، Guerilla Tacos دست به سرو تاکوهای خیابانی تازه و مقرون به صرفه قیمت زده، در حالی که سابقه بسیار خوبی در سرو غذا دارد. در منو شما شاهد گوشت حیوانات نر وحشی، گوشت گاو نر و قلوه بره خواهید بود. در روزهای مختلف این کامیون در سه نقطه تعیین در شهر لس آنجلس حضور دارد؛ ازاین رو برای اطمینان بیشتر بهتر است قبل از مراجعه، سری به وب سایت Guerilla Tacos زده و از محل دقیق و منوی روزانه آن مطلع شوید.
Resturant Atoyac
یکی از محبوب ترین رستوران های تاکو شهر فونیکس استان آریزونا Atoyac است که به صورتی کاملا ناگهانی در بهار گذشته تعطیل شد و تمامی هواداران خود را شگفت زده کرد. پس از مدتی مالک آن یعنی پابلو لوپز (Pablo Lopez) رستوران خود را با نامی تازه مجدد بازگشایی کرد، اما تاکوهایی با همان کیفیت قدیمی را عرضه می نماید. رستوران Atoyac به هر معنی که تصور آن را کنید دارای محیطی خشک و سرد با گنجایش بالا است، اما تاکوهای بی نظیر آن جای خالی هر فضای دلپذیری را پر می نماید. اگر به آنجا رفتید یادتان باشد که بدون امتحان کردن تاکو ماهی آنجا را ترک نکنید؛ تاکوی خوش طعمی که از گوشت گربه ماهی تکه تکه شده و پیاز، کلم خرد شده و سرکه تهیه شده است. اگر همچنان میل به غذا دارید کمی از tlayuda، نوعی پیتزا تهیه شده از نان ترد مخصوص را نیز بچشید.
Tacolicious
رستوران مشهور Tacolicious با نام گوش فریب خود در زمانی کوتاه از یک باجه تاکو فروشی در Ferry Plaza Farmers Market به یکی از محبوب ترین و برترین تاکو فروشی های موجود در شهر سن فرانسیسکو استان کالیفرنیا تبدیل شد. چهار مکان در Bay Area وجود دارد که دارای صف های طولانی برای سرو غذا با طعم های بسیار خاص و نوآورانه در فضایی باز هستند. در اینجا شما می توانید سفارش غذایی تهیه شده از مرغ پخته شده در کنار تکه های از گوشت طبخ شده به صورت سنتی را بدهید. سرو نوشابه های مختلف در کنار پیش غذا به شما این فرصت را می دهد تا زمان انتظار برای سرو غذای اصلی را به برترین شکل ممکن بگذرانید.
Mas Tacos Por Favor
آخرین و دهمین مورد پیشنهادی در فهرست ما Mas Tacos Por Favor شهر Nashville استان تنسی است. منوی متغیر این رستوران واقع در شرق Nashville همواره غذای تازهی را برای امتحان کردن به مشتریان خود ارائه می نماید، اما همه روزه می توانید محبوب ترین تاکوی آن را سفارش دهید که تهیه شده از Quinoa سیب زمینی شیرین با سس تهیه شده از کوچه فرنگی کبابی، کلم قرمز، خامه ترش و Cilantro لیمو است. ناگفته نماند، Mas Tacos Por Favor برای اولین بار کار خود را در سال 1974 در Winnebago شروع و در سال 2008 رستوران خود را افتتاح کرد. aguas frescas خانگی مکملی بی نظیر برای غذای شما به شمار میرود. اگر هنوز جای کافی برای خوردن غذای بیشتری دارید، بد نیست سوپ منحصربه فرد تهیه شده از نان ذرت مکزیکی را نیز مزه کنید. منبع: Fodors
منبع: کجارو