فوت و فن های پختن باقلاقاتق خوشمزه و مجلسی

به گزارش لنجان بلاگ، باقلا قاتق یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمال کشور می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

فوت و فن های پختن باقلاقاتق خوشمزه و مجلسی

مواد لازم برای 4 نفر

پاچ باقلا 400 گرم

شوید خشک 5 قاشق غذاخوری

کره 50 گرم

سیر 5 حبه

تخم مرغ 2 عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان کافی

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

دستور پخت خورش باقلا قاتق

مرحله اول

برای تهیه باقلا قاتق رشتی ابتدا سیرها را رنده می کنیم، سپس به همراه کره در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا عطر سیرها بلند گردد. توجه داشته باشید که سیر خیلی زود می سوزد و به همین علت احتیاج نیست زیاد تفت داده گردد.

مرحله دوم

پس از اینکه عطر سیر بلند شدف پاچ باقلا را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم، سپس شوید خشک را به همراه زردچوبه و میزانی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا به میزان ای آب به قابلمه اضافه می کنیم که سطح آب 2 بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم مواد خورش بپزند و خورش جا بیفتد. توجه داشته باشید که این خورش به صورت کم آب سرو می گردد.

مرحله چهارم

پس از اینکه آب خورش کم شد و خورش به روغن افتاد تخم مرغ ها را داخل قابلمه می کشینم و چند دقیقه زمان می دهیم تا تخم مرغ ها بپزند. در انتها خورش را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

منبع: گردشبان
انتشار: 20 اسفند 1401 بروزرسانی: 20 اسفند 1401 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 1584

به "فوت و فن های پختن باقلاقاتق خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های پختن باقلاقاتق خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید