طرز تهیه پاستا بلونز به روش ایتالیایی اصیل
به گزارش لنجان بلاگ، آشپزی ایتالیایی مدت ها است که مرزهای این کشور را پشت سر گذاشته و به یکی از محبوب ترین سبک های آشپزی در دنیا تبدیل شده است. از این رو کمتر کسی را می توان یافت که هوادار پاستاها یا پیتزاهای ایتالیایی نباشد یا از خوردن آن ها استقبال نکند. در میان تمام این غذاها، پاستا بلونز یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی محسوب می گردد.

پاستا بلونز با یک سس مخصوص سرو می گردد که حاوی گوشت چرخ نموده، پیاز و گوجه فرنگی است. برای درست کردن این سس می توان از انواع گیاهان معطر و خامه هم استفاده کرد. در این مقاله از خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه این پاستای لذیذ و پرطرفدار را آموزش دهیم. ما را تا انتهای این مطلب همراهی کنید.
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت 90 تا 120 دقیقه
مناسب برای 4 تا 5 نفر
اندازه سختی آسان
طرز تهیه پاستا بلونز
پاستا تنوع زیادی دارد و این تنوع تجربه های متفاوتی از طعم و بافت را برای علاقه مندان به این غذا فراهم می نماید. تنوع پاستا فقط به شکل ظاهری آن محدود نمی گردد، بلکه سس های سروشده همراه این غذا را هم دربر می گیرد. یکی از این سس های معروف و اصیل سس بلونز است که ریشه در شهر بولونیای ایتالیا دارد و با استفاده از گوشت چرخ نموده تهیه می گردد.
سس بلونز به سسی که در ایران برای درست کردن ماکارونی استفاده می گردد، شباهت زیادی دارد؛ با این تفاوت که در مقایسه با آن مفصل تر بوده و از مواد اولیه بیشتری تشکیل شده است. در ادامه مواد اولیه مورد احتیاج و طرز تهیه پاستا بلونز را به صورت مرحله به مرحله شرح می دهیم.
مواد لازم
مواد مورد احتیاج | اندازه |
اسپاگتی یا پاستا فتوچینی | یک بسته |
گوشت چرخ نموده | 350 گرم |
کرفس | 2 ساقه |
هویج | 2 عدد |
گوجه فرنگی | چهار عدد |
پیاز | یک عدد |
رب گوجه فرنگی | سه چهارم لیوان |
آب گوشت | سه چهارم لیوان |
کره | چهار قاشق غذاخوری |
روغن | چهار قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | نصف لیوان |
خامه غلیظ | نصف لیوان |
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز | به اندازه لازم |
مرحله اول: تفت دادن سبزیجات
ابتدا یک تابه بزرگ را روی حرارت ملایم قرار دهید. در این مرحله، روغن و کره را داخل تابه بریزید و اجازه دهید داغ شوند. سپس پیاز، کرفس و هویج خردشده را به تابه اضافه کنید و آن ها را به طور یکنواخت تفت دهید تا نرم شوند.
خواندنی ها
معرفی انواع پاستا
مرحله دوم: اضافه کردن گوشت
در این مرحله از طرز تهیه پاستا بلونز، گوشت چرخ نموده را به تابه اضافه کنید و 10 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس روی گوشت سرکه بریزید و اجازه دهید کم کم تبخیر گردد. در حین تبخیر شدن سرکه، مواد داخل تابه را چند بار هم بزنید.
مرحله سوم: اضافه کردن گوجه فرنگی و رب
بعد از تبخیر شدن سرکه، گوجه فرنگی های خردشده را همراه با رب، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید. سپس به آن ها اجازه دهید به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بپزند. در این مدت، گوجه ها کاملا نرم شده و طعم های مختلف به خوبی با هم ترکیب می شوند.
خواندنی ها
طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ و خامه
مرحله چهارم: اضافه کردن آب گوشت
پس از گذشت نیم ساعت، نوبت به اضافه کردن آب گوشت می رسد. نصف آب گوشت را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا مواد یک ساعت دیگر با حرارت کم بپزند.
مرحله پنجم: تنظیم غلظت سس و افزودن خامه
سس پاستا بلونز را بچشید و غلظت آن را آنالیز کنید. اگر سس بیش از حد غلیظ بود، می توانید کمی آب گوشت اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسید. در دقایق پایانی پخت، خامه را به سس اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
خواندنی ها
طرز تهیه پاستا چوبی
مرحله ششم: پخت پاستا یا اسپاگتی
یک قابلمه بزرگ را پر از آب نموده و روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید. اندازهی نمک به آب اضافه کنید. سپس پاستا را داخل آب جوش بریزید و آن را طبق دستور روی بسته بجوشانید.
مرحله هفتم: سرو پاستا
پاستاها را آبکش نموده و در صورت لزوم از آب سرد برای جدا کردن آن ها از یکدیگر بهره ببرید. سپس پاستاها را به ظرف سرو منتقل کنید و سس بلونز را روی آن ها بریزید. پس از این مرحله، پاستا بلونز به پخت اضافی احتیاج ندارد و بلافاصله آماده سرو است.
نکات طرز تهیه پاستا بلونز
رعایت چند نکته و تکنیک ویژه در حین تهیه پاستا بلونز می تواند به شما در بهتر شدن نتیجه نهایی یاری کند. این نکات عبارتند از:
- استفاده از سرکه برای بهبود طعم و عطر: سرکه یک عنصر مهم در طرز تهیه سس بلونز است. استفاده از سرکه به ویژه در مراحل ابتدایی پخت یاری می نماید بوی زهم گوشت از بین برود و طعم بهتری ایجاد گردد.
- استفاده از گوجه فرنگی تازه: برای بهتر شدن طعم سس بلونز پیشنهاد می گردد از گوجه فرنگی تازه در کنار رب گوجه بهره ببرید.
- افزودن گیاهان معطر: برای اینکه سس بلونز طعم دلچسب و متفاوتی داشته باشد می توانید اندازهی آویشن، رزماری و سیر به آن اضافه کنید.
- چک کردن طعم سس قبل از سرو غذا: برای اطمینان از طعم سس حتما اندازهی از آن را بچشید. در صورت لزوم می توانید اندازه بیشتری نمک یا فلفل اضافه کنید تا سس به طعم دلخواه شما برسد.
- تزیین پاستا بلونز: برای تزئین این غذا می توانید از پنیر پارمزان و جعفری خردشده بهره ببرید. این مواد نه تنها طعم بهتری به غذا می دهند، بلکه باعث می شوند پاستای شما خوشمزه تر به نظر برسد.
خواندنی ها
طرز تهیه پاستا مرغ
منبع: دیجیکالا مگ