طرز تهیه صفیحه؛ غذای تند و خوشمزه عربی
به گزارش لنجان بلاگ، در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.

مواد برای تهیه صفیحه :
گوشت چرخ نموده | 500 گرم |
پیاز (نگینی خرد شده) | 1 عدد |
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده) | 1 عدد |
فلفل چیلی کوچک (خرد شده) | 1 عدد |
جعفری (خرد شده) | یک سوم پیمانه |
خلال بادام | 2 قاشق سوپخوری |
رب انار | 1 قاشق سوپخوری |
پودر دارچین | یک دوم قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | یک سوم قاشق چایخوری |
پودر زیره | یک سوم قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
نان پیتا | 4 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه صفیحه :
پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک گردد.
گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.
منبع: گردشبان
انتشار: 23 مرداد 1404
بروزرسانی: 23 مرداد 1404
گردآورنده: lenjanblog.ir
شناسه مطلب: 1806
به "طرز تهیه صفیحه؛ غذای تند و خوشمزه عربی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه صفیحه؛ غذای تند و خوشمزه عربی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید