طرز تهیه سوفله مرغ، غذایی مدرن و خوشمزه
به گزارش لنجان بلاگ، خبرنگارانـ سوفله یک غذای فرانسوی و به معنای پف کردن است. سوفله هم به صورت غذا و هم به صورت دسر تهیه می گردد؛ اما وجه اشتراک همه سوفله ها در این است که برای تهیه آن ها زرده و سفیده تخم مرغ را به صورت جداگانه هم می زنند تا پف نمایند؛ سپس آن ها را با مواد دیگر ترکیب می نمایند. موادی که داخل سوفله به کار می رود، باید حتما به صورت خیلی ریز خرد شده باشند.
به گزارش خبرنگاران، سوفله مرغ یکی از انواع سوفله هاست که از ترکیب مرغ پخته با تخم مرغ و پنیر پیتزا تهیه می گردد، و غذایی بسیار ساده، خوشمزه و مدرن است. در ادامه این مطلب طرز تهیه سوفله مرغ در منزل همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ
سینه مرغ: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
سیر: 2 حبه
تخم مرغ: 3 عدد
پنیر پیتزا: نصف لیوان
سس مایونز: نصف لیوان
جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به پنیر پیتزا
پنیر پیتزا نوعی از پنیر موزارلا با رطوبت پایین است که گاه در ترکیب با پنیر های دیگر ارائه می گردد. پنیر پیتزا دارای کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته باعث می گردد که چربی و مواد ناسالم موجود در آن کم تر جذب بدن شوند. از ویژگی های یک پنیر پیتزای مرغوب این است که پنیر هنگام جویدن نباید حالت آدامس در دهان داشته باشد. بعلاوه یک پنیر پیتزای مرغوب به هیچ وجه پس از پخت روغن پس نمی دهد. همواره برای اینکه غذای شما خوشمزه تر گردد، چند مدل پنیر پیتزا را با هم ترکیب کنید و بعد به غذا اضافه کنید.
نکات مربوط به مرغ
یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت ها زود تر تعیین می گردد. اگر این قسمت ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ های بسته بندی استفاده می کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون آبه نداشته باشد. برای تهیه سوفله مرغ می توانید از سینه مرغ، فیله و یا ران مرغ بهره ببرید.
نکات مربوط به جعفری
برای تهیه سوفله مرغ و برای اینکه سوفله شما عطر و طعم بهتری داشته باشد، بهتر است حتما از جعفری تازه بهره ببرید. توجه داشته باشید برای اینکه جعفری آب نیندازد، جعفری را بیش از حد خرد و له نکنید.
طرز تهیه مرحله به مرحله سوفله مرغ
1 ـ ابتدا سینه مرغ را همراه با یک عدد پیاز، دو حبه سیر، کمی نمک، زردچوبه و نصف لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و بگذارید تا مرغ بپزد. بعد از اینکه مرغ پخت و خنک شد، آن را به صورت خیلی ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
2 ـ زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. ابتدا زرده را داخل یک کاسه با دور تند همزن برقی چند دقیقه بزنید تا کرم رنگ و شفاف گردد.
3 ـ در این مرحله مرغ پخته و خرد شده را همراه با سس مایونز، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و جعفری خرد شده به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
4 ـ داخل یک کاسه دیگر سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا پف کند و فرم بگیرد، تا حدی که اگر ظرف را برگردانید، سفیده ها بیرون نریزد و به ظرف چسبیده باشد.
5 ـ حالا سفیده تخم مرغ فرم گرفته را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق یا لیسک خوب هم بزنید تا کاملا با مواد قبلی مخلوط گردد.
6 ـ یک ظرف پیرکس یا قالب تفلون را انتخاب کنید. کف ظرف را با روغن خوب چرب کنید و کمی آرد روی آن بپاشید. حالا مایه سوفله را داخل ظرف یا قالب بریزید و روی سطح سوفله را با پنیر پیتزا رنده شده پر کنید.
7 ـ در مرحله آخر ظرف سوفله را روی سینی فر قرار بدهید و داخل سینی فر یک لیوان آب بریزید. فر را از پانزده قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتگیراد روشن کنید تا گرم باشد؛ سپس حدود 30 دقیقه زمان بدهید تا سوفله داخل فر بپزد و پف کند. توجه داشته باشید که هرگز نباید در هنگام پخت سوفله درب فر را باز کنید تا پف سوفله از بین نرود. در انتهای زمان پخت یک خلال دندان را داخل سوفله فرو کنید، اگر چیزی به خلال دندان نچسبید؛ یعنی سوفله پخته و آماده است. سوفله را بلافاصله پس از اینکه از فر خارج کردید، سرو کنید، نوش جان.
منبع: فرارو