طرز تهیه جوجه چینی؛ بیخیال لاغری شوید

به گزارش لنجان بلاگ، جوجه چینی را معمولا در رستوران ها و آن هم نه در همه رستوران ها بلکه یک جای مطمئن و خاص می خوریم؛ چرا که هم غذای چربی است هم فرایند پخت آن به شکلی است که باید به آشپزش اطمینان کامل داشته باشیم.

طرز تهیه جوجه چینی؛ بیخیال لاغری شوید

مواد لازم برای تهیه جوجه چینی:

  • پیاز: 1 عدد
  • شیر: ½ لیوان
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • لیمو ترش: 1 عدد
  • سینه مرغ: 2 عدد
  • آرد گندم: به مقدار کافی
  • روغن مایع: به مقدار کافی
  • ماءالشعیر کلاسیک: 1 لیوان
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
  • خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت جوجه چینی:

1. ابتدا در قابلمه ای شیر را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا ولرم گردد و بعد خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم. سپس زرده تخم مرغ ها را از سفیده آنها جدا می کنیم و در کاسه ای جداگانه می ریزیم و سفیده ها را با همزن خوب می زنیم تا کف کند و زمانی که کاسه را برمی گردانیم سفیده از آن بیرون نریزید. بعد زرده ها را با ماءالشعیر به سفیده اضافه و با هم مخلوط می کنیم تا منسجم شوند و آن وقت شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط نموده بودیم به مایه تخم مرغ اضافه می کنیم

2. بکینگ پودر را هم روی مایه می ریزیم و مواد را مخلوط می کنیم و آرد گندم را کم کم اضافه می کنیم تا در مایه گلوله نگردد. به حدی آرد گندم می ریزیم تا مایه غلظتی شبیه ماست به خود بگیرد. در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شده مان اضافه می کنیم و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم. سینه های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و از گوشت مرغ رشته هایی به عرض 2 سانت و طول 4 سانت برش می دهیم.

3. سپس رشته های برش داده شده سینه مرغ را در کاسه ای عظیم قرار می دهیم و پیاز را پوست می گیریم، آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و روی سینه مرغ ها می ریزیم و بعد لیمو ترش را روی سینه مرغ می ریزیم و نمک، فلفل سیاه و مقداری روغن مایع روی آن می ریزیم و با دست مواد را به سینه مرغ ها آغشته می کنیم.

4. روی کاسه سلفون می کشیم و به مدت 30 دقیقه در یخچال می گذاریم تا طعم دار گردد. سس را از یخچال بیرون می آوریم و ترجیحا در تابه ای کوچک و گود روغن سرخ کردنی تا حدی می ریزیم که مرغ های برش خرده در آن شناور باشند و روی حرارت کم تابه را می گذاریم تا به مرور زمان داغ گردد. سپس برش مرغ ها را دانه دانه بر می داریم و در سس قرار می دهیم تا کاملا آغشته به سس گردد و بعد در روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ شوند. جوجه چینی های سرخ شده را زمانی که از روغن بیرون می آوریم در صافی یا روی دستمال تمیز قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج گردد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 شهریور 1400 بروزرسانی: 9 شهریور 1400 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 1146

به "طرز تهیه جوجه چینی؛ بیخیال لاغری شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جوجه چینی؛ بیخیال لاغری شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید