جایگاه بازی در سئول
به گزارش لنجان بلاگ، روز سرنوشت؛ شاید بهترین تعبیر برای انتخابات فدراسیون فوتبال همین باشد. فوتبالی خسته از هجمه های بیش از اندازه، خسته از زخم های کهنه و خسته از تکه پاره شدن.
به گزارش خبرنگاران ، روزنامه خبرنگاران نوشت: یک گوشه آن را سیاسیون گرفته اند،گوشه ای را پیشکسوتانی که به دنبال این هستند خودمان باشیم،بقیه نباشند و گوشه دیگر را بازیکنانی که فقط طاقچه بالا می گذارند. اما گوشه مهم تر که کار رئیس جدید برای مبارزه با آنها سخت است. فضای مجازی پر است از حاشیه، پر از حرف و حدیث و شایعاتی که تا مغز استخوان آدم را می سوزاند. می گویند دلال ها دندان تیز نموده اند هر کسی را که رئیس شد، سمت خودشان بکشانند. آنها آن گوشه معروف را به همین راحتی ها خالی نمی نمایند و سالیان سال چنان ریشه دوانده اند که تبر عدالت هم شاید قطع شان نکند چرا که باید از ریشه زده شوند و این ریشه قطور، تبری سفت و محکم می خواهد و آدمی که دل و جراتش را داشته باشد.
وقتی بوی مهندسی آمد!
نخستین اقدامی که شاخک ها را تیز کرد تغییر عجولانه رئیس هیأت فوتبال کیش در آستانه برگزاری انتخابات بود. طبق اساسنامه، رئیس هیأت فوتبال این جزیره برخلاف هیات های استانی انتخابی نیست بلکه از سوی رئیس فدراسیون فوتبال و با پیشنهاد مدیرعامل منطقه آزاد معرفی و منصوب می گردد.همین تغییر و انتصاب محمود پازوکی برای چهار سال باعث شد خیلی ها از این بگویند: می خواهند مهندسی نمایند.
عجله برای برگزاری انتخابات چند هیأت فوتبال
یکی دیگر از حاشیه هایی که باعث شد حساسیت ها به اوج برسد، برگزاری عجولانه انتخابات استانی در فاصله
یک تا دو ماه به انتخابات بود. خیلی از هیات ها برای چند سال با سرپرست اداره می شدند اما با نزدیک شدن به انتخابات و خیلی سریع و سریالی، انتخابات این هیات ها را برگزار کردند تا این طور شنیده گردد دارند مهره های خودشان را می چینند. نکته اینجاست ک در دو سال اخیر فدراسیون زیر بار برگزاری انتخابات هیات های فوتبال نمی رفت
و هر بار به بهانه های مختلف از برگزاری آن شانه خالی می کرد اما در کمتر از یک ماه انتخابات چند هیأت استانی مثل تهران و اراک را برگزار کرد.
لایو اینستاگرامی ممنوع!
مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال در حالی صبح امروز در سالن اجلاس سران در شرایطی برگزار می گردد که این فدراسیون پروتکل های رسانه ای را برای حضور افراد و نمایندگان رسانه های جمعی معین کرد که از آن جمله می توان به ممنوعیت لایو اینستاگرامی از سوی خبرنگاران اشاره نمود. همچنین بلافاصله بعد از انتها مجمع و انتخاب رئیس، نشست خبری سکاندار جدید فدراسیون فوتبال در سالن کنفرانس شهید رضایی نژاد برگزار خواهد شد.
کوتاه از کاندیدا؛ از جادوگر تا سردار
امروز و از بین این چهار نفر ، یک نفر به مدت چهارسال روی جایگاه ریاست فدراسیون فوتبال خواهدنشست.
مصطفی آجرلو: معروف به سردار آجرلو ؛ مدیرعامل سابق تیم های پاس،استیل آذین و تراکتور.چند لیسانس و فوق لیسانس و دکترا در زمینه مدیریت دارد و سال هاست در حوزه ورزش(نظامی)فعالیت می نماید.سردار خودش را جزئی از خانواده فوتبال می داند و امید زیادی دارد بتواند در این انتخابات رای بیاورد.
شهاب الدین عزیزی خادم: مدیرعامل و عضو هیأت مدیره در چند شرکت صنعتی و مالی.عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال و رئیس سابق هیات مدیره باشگاه های سایپا و پیکان.او یکی از نفراتی است که به قول خودش و به واسطه شغل و تجربیاتی که دارد، می تواند از لحاظ مالی یاری بزرگی به فوتبال ایران بکند.
علی کریمی: کاپیتان سابق تیم ملی و باشگاه پرسپولیس.سابقه بازی در تیم های فتح، پرسپولیس، الاهلی امارات، بایرن مونیخ، القطر، استیل آذین، تراکتور و شالکه را در کارنامه دارد.کریمی یک بار هم عنوان بهترین بازیکن سال آسیا را از آن خودش نموده است و در بین نامزدهای این دوره، فوتبالی ترین فردی است که می خواهد روی جایگاه فدراسیون فوتبال بنشیند.کریمی و نزدیکانش گفته اند می دانند در این انتخابات شانس زیادی ندارد؛ چرا که قدرت مافیا بیشتر از قدرت فوتبال است.
کیومرث هاشمی: چهره ای سیاسی، معاون سابق سازمان تربیت بدنی، قائم مقام سابق وزیر آموزش و پرورش در دولت دهم و رئیس سابق کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران. در فضای مجازی شایعه شده که او گزینه مورد حمایت دولت است و در انتخابات پیش رو قطعا رای می آورد. هاشمی به نسبت دیگر گزینه ها زیاد در فضای مجازی حضور ندارد و سعی نموده بیشتر کارهایش را در سکوت پیش ببرد.
مازیار فیروزی - گروه ورزش / روزنامه خبرنگاران
منبع: جام جم آنلاین