5 ترفند برای آشپزی؛ راهکاری برای رفع کردن تندی غذا

به گزارش لنجان بلاگ، در این مطلب به ریزه کاری های آشپزی اشاره می کنم که بسیار کاربردی است.

5 ترفند برای آشپزی؛ راهکاری برای رفع کردن تندی غذا

به گزارش، وقتی موقع غذا درست کردن حواسم پرت می شد و فلفل زیادی در غذا می ریختم، موقع کشیدن غذا استرسم اضافه می شد، اما به تازگی یاد گرفته ام که چطور ایراد غذاهایم را بگیرم.

در ادامه به ریزه کاری های آشپزی اشاره می کنم که بسیار کاربردی است.

داخل هر خورشی که می پزید نصف یا حتی یک قاشق غذاخوری پودر جو بریزید. با این کار

اول: آب خورش غلیظ می گردد.

دوم: اصلا روی طعم آن تاثیری ندارد.

سوم: موهایتان پر پشت می گردد و تمام ویتامین های گروه B به بدنتان می رسد.

درموقع پختن مرغ برای از بین بردن بوی زهم چند عدد هویج حلقه شده به آن اضافه کنید، با این کار هم بوی مرغ از بین می رود و هم طعم بهتری می یابد.

قبل از گذاشتن هویج در یخچال، سرآن را ببرید. زیرا نـوک هویج رطوبت آن را می گیرد و خشک و پلاسیده می گردد.

اگر خواستید سیب زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن قدری روغن روی آن بمالید.

اگر بیش از اندازه فلفل به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید، آب یک لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید، تندی غذا از بین خواهد رفت.

منبع:خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 1 اسفند 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 42

به "5 ترفند برای آشپزی؛ راهکاری برای رفع کردن تندی غذا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 ترفند برای آشپزی؛ راهکاری برای رفع کردن تندی غذا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید