معماری شهرهای ایران و تفاوت معماری سنتی و مدرن شهرهای عظیم

به گزارش لنجان بلاگ، متاسفانه امروزه معماری شهرهای ایران، بخصوص شهرهای عظیم و پیشنه دار، از اصالت و فرهنگ خود فاصله گرفته و بیشتر به سمت استفاده از ساختمان ها و بناهای درجه سه و چهار غربی روی آورده اند. دلیل اینکه چرا ما بعنوان یکی از عظیمترین تمدن های دنیا باید در فضای بد قواره یک معماری که هیچ ربطی به هویت ما ندارد زندگی کنیم کاملا تعیین نیست یا اگر هم هست بنده دلیلش را نمی دانم. وقتی در قرن های گذشته شهرهای ایران مانند اصفهان چنان زیبا بودند که در سرتاسر دنیا نمونه ای مانند آنها نبوده، چرا هم اکنون باید وضع شهرها و بناهای شهری ما اینگونه باشد؟

معماری شهرهای ایران و تفاوت معماری سنتی و مدرن شهرهای عظیم

جهت دریافت خدمات پتینه با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

اگر به تاریخ ایران مراجعه کنید متوجه این موضوع خواهید شد. سفرنامه هاگواه هستند که در قرن 17 میلادی شهر اصفهان آنقدر سرسبز بوده که وقتی سفرنامه نویس از مسجد جامع شهر به سمت چهار باغ بالا آمده، هرگز آفتاب را ندیده است! این موضوع نشان دهنده توان و دانش ما در انجام این کار است. اگر در گذشته و قرن های پیش این کار را انجام داده ایم پس امروز هم می توانیم. اگر می خواهیم کشوری قدرتمند با جامعه ای با اخلاق باشیم باید ظرف مناسب آنرا طراحی کنیم، معماری همان ظرف است.

برای درک بهتر این موضوع در شکل های زیر نمونه هایی از معماری ساختمان ها و بناهای شهرهای عظیم ایران مانند اصفهان، شیراز، همدان، تهران و … جمع آوری شده است تا شما خوانندگان عزیز در خصوص این موضوع تفکر روشنی داشته باشید.

معماری شهرهای ایران

منبع: اتاق
انتشار: 8 آبان 1399 بروزرسانی: 8 آبان 1399 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 586

به "معماری شهرهای ایران و تفاوت معماری سنتی و مدرن شهرهای عظیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معماری شهرهای ایران و تفاوت معماری سنتی و مدرن شهرهای عظیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید