طرز تهیه بستنی شیری شکلاتی در منزل

به گزارش لنجان بلاگ، خبرنگارانـ بستنی یکی از خوراکی های خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف می شود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به علت طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسب تر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه می کردند. شاید بتوان گفت تاریخ فراوری بستنی سنتی در ایران به حدود 60 سال قبل برمی شود؛ اما در دهه 30 و 40 بود که بستنی فروشی ها در ایران رونق گرفتند. یکی از مشهورترین بستنی های سنتی در ایران بستنی اکبر مشدی بود که در حوالی میدان راه آهن تهران افتتاح شد. بستنی منبع غنی کلسیم و سرشار از مواد معدنی است که تامین کننده انرژی برای بدن است؛ بعلاوه خوردن بستنی به ترشح هورمون سروتین می انجامد که شادی آور است.

طرز تهیه بستنی شیری شکلاتی در منزل

بستنی شیری شکلاتی یکی از انواع بستنی هاست که برای تهیه آن از ترکیب شیر و شکلات استفاده می گردد و هواداران زیادی به خصوص در میان بچه ها دارد. شما می توانید با صرف زمان کم و روشی آسان این بستنی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در روز های گرم تابستان لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه بستنی شیری شکلاتی همراه با نکات مهم مربوط به آن و طرز تهیه شیر عسلی در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه بستنی شیری شکلاتی

شیر: نصف پیمانه

ماست شیرین و سفت: 1 پیمانه

شیر عسلی: 3 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو: نصف پیمانه

شکلات چیپسی: به مقدار دل خواه

لیوان یک بار مصرف یا قالب بستنی

چوب بستنی

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به شیر عسلی

شیر عسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن گرفته می گردد و به آن شکر اضافه می نمایند. شیر عسلی ماده ای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسروی در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه انواع دسرها، بستنی ها و کیک و شیرینی استفاده می گردد.

طرز تهیه شیر عسلی در منزل

2 پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل گردد. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یک بار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد. توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته می گیرد. تقریبا 40 دقیقه زمان میبرد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف گردد. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک گردد؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه بستنی شیری شکلاتی

برای تهیه این بستنی ابتدا پودر کاکائو را با دو قاشق آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل گردد؛ سپس ماست شیرین، شیر و شیر عسلی را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا همه مواد به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند. در آخر شکلات چیپسی را هم اضافه کنید و هم بزنید. به جای شکلات چیپسی می توانید از مغز بادام یا مغز فندق هم بهره ببرید. مایه بستنی را داخل قالب بستنی یا لیوان یک بار مصرف بریزید و چوب بستنی ها را وسط آن ها قرار بدهید. قالب بستنی را به مدت 5 تا 7 ساعت داخل فریزر بگذارید تا کاملا ببندد. در این مرحله بستنی شیری شکلاتی خوشمزه و خانگی شما آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 1479

به "طرز تهیه بستنی شیری شکلاتی در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بستنی شیری شکلاتی در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید