احتمال وقوع بهمن، هوای این شهرها آلوده می گردد
به گزارش لنجان بلاگ، یک کارشناس سازمان هواشناسی به آنالیز شرایط جوی چند روز آینده کشور پرداخت.

میزان: کبری رفیعی، در مورد آخرین شرایط آب وهوایی چند روز آینده کشور گفت: امروز و فردا برای بیشتر مناطق کشور جوی آرام پیش بینی می گردد که پیامد آن افزایش غلظت آلاینده های هوا در شهرهای صنعتی و پر جمعیت است.
وی ضمن اشاره به اینکه سامانه بارشی روز سه شنبه از سمت مرزهای غربی وارد کشور می گردد، ادامه داد: طی این روز مناطقی واقع در شمال غرب، غرب و به تدریج دامنه های زاگرس و البرز مرکزی تحت تاثیر این سامانه قرار می گیرند.
این کارشناس سازمان هواشناسی اضافه نمود: روزهای سه شنبه و چهارشنبه در مناطق غرب و جنوب غرب کشور وزش باد شدید رخ می دهد و در مناطقی از استان های کرمانشاه، ایلام و خوزستان احتمال خیزش گرد و خاک وجود دارد.
رفیعی اظهار کرد: طی این مدت وزش باد گرم جنوبی را در استان های ساحلی دریای خزر و اردبیل داریم که این شرایط سبب ذوب برف و احتمال وقوع بهمن می گردد.
وی با بیان اینکه آب های خلیج فارس از سه شنبه تا پنجشنبه مواج و متلاطم است، در مورد آخرین شرایط جوی پایتخت شرح داد: آسمان تهران امروز صاف تا کمی ابری است و غبار محلی دارد و فردا هم شرایط جوی این شهر به همین ترتیب خواهد بود؛ حداکثر دمای امروز پایتخت به 19 درجه می رسد و حداقل دما در مهر آباد 8 درجه بالای صفر است.
منبع: توریسم آنلاین