قرص های ضدبارداری ریسک بیماری آسم را کاهش می دهند

به گزارش لنجان بلاگ، یک مطالعه جدید نشان داد که مصرف داروهای ضد بارداری هورمونی دارای تاثیر حفاظتی در بعضی موارد شدید آسم در زنان در سن باروری هستند.

قرص های ضدبارداری ریسک بیماری آسم را کاهش می دهند

به گزارش خبرنگاران به نقل از مهر، نتایج یک مطالعه 17 ساله نشان می دهد زنان در سن باروری که از داروهای ضدبارداری هورمونی نظیر قرص های ضدبارداری استفاده می نمایند کمتر با ریسک نوع شدید مسائل تنفسی روبرو هستند.

برایت نوارو، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه گوتنبرگ سوئد، در این باره می گوید: در حالیکه بیماری آسم در دوره کودکی در پسران بیشتر از دختران است، اما از زمان سن بلوغ این فرایند تغییر نموده و شیوع آن در زنان بیشتر از مردان است.

وی در ادامه می افزاید: هورمون های جنسی از زمان بلوغ فعالیت خود را افزایش می دهند، درست زمانی که

خصوصیات ریسک ابتلا به بیماری آسم بین دو جنسیت تغییر می نماید.

در این مطالعه بیش از 80 هزار زن به مدت 17 سال تحت نظر بودند و محققان تاثیر احتمالی انواع مختلف داروهای ضدبارداری را بر شدت بیماری آسم آنها آنالیز کردند.

نتایح نشان داد زنانی که قرص ضدبارداری مصرف می کردند کمتر با احتمال ابتلا به نوع شدید بیماری آسم روبرو بودند.

تیم تحقیق دریافت مدت زمانیکه یک زن از این قرص ها استفاده نموده تأثیر مهمی در اثر محافظتی آن دارد. زنانی که فقط یک یا دو سال از داروهای ضد بارداری هورمونی استفاده نموده اند، کاهش خطر آسم را تجربه نکردند. اما زنانی که بیش سه سال از این داروها مصرف نموده بودند، با خطر کمتری روبرو بودند.

قرص ضدبارداری در جلوگیری از بارداری بسیار پیروز عمل می نمایند. اما هورمون های موجود در این داروها فواید دیگری نیز برای سلامت دارند. این قرص ها باعث کاهش دردهای شکمی دوره قاعدگی، سبک شدن دوره عادت ماهیانه و کاهش خطر حاملگی خارج رحمی می گردد. همچنین می توانند باعث بهبود آکنه، جلوگیری از نازک شدن استخوان ها، کاهش کیست های سینه و تخمدان و کاهش خطر سرطان آندومتر و تخمدان شوند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 10 دی 1399 بروزرسانی: 10 دی 1399 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 720

به "قرص های ضدبارداری ریسک بیماری آسم را کاهش می دهند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قرص های ضدبارداری ریسک بیماری آسم را کاهش می دهند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید