آنالیز راه های همکاری جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری فارس

به گزارش لنجان بلاگ، خبرنگاران/فارس طی جلسه ای راه های همکاری پارک علم و فناوری استان با جهاد دانشگاهی فارس مورد بحث و گفتگو نهاده شد.

آنالیز راه های همکاری جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری فارس

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات شرایط ادامه تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی آمریکا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی آمریکا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های آمریکا انتخاب کنید.

روسای پارک علم و فناوری و جهاددانشگاهی استان فارس در جلسه ای راه های همکاری متقابل و راه اندازی شعبه پارک علم و فناوری و صنایع نرم فرهنگی توسط جهاددانشگاهی به بحث و گفتگو پرداختند.

رئیس جهاد دانشگاهی فارس در این جلسه ضمن معرفی فعالیت ها و خدمات این نهاد انقلابی، گفت: با توجه به موافقت اولیه در مورد احداث شعبه پارک علم و فناوری و صنایع نرم فرهنگی توسط این نهاد در استان فارس، در نظر دارد جهت حمایت از این فعالیت نوپا و فناورانه در حوزه صنایع نرم فرهنگی، از ظرفیت های موجود در استان به خصوص پارک علم و فناوری فارس بهره مند گردد.

دکتر مظاهر بابایی اعلام نمود: پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی، با مجوز شورای گسترش آموزش عالی در 22 اردبیهشت 1397 آغاز به کار به عنوان نخستین پارک ملی علم و فناوری در حوزه علوم انسانی و صنایع خلاق فرهنگی با هدف تجاری سازی دستاوردهای فرهنگی و هنری و ایجاد بستر مناسب برای رشد فناوری های فرهنگی و توسعه بازار شرکت های دانش بنیان فعال در این حوزه ها تاسیس و راه اندازی شد.

او گفت: این پارک محصول همکاری مشترک میان جهاددانشگاهی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که به منظور تبدیل ایده های نو در حوزه هایی همچون صنایع دستی، گردشگری، رسانه های تصویری و علوم انسانی به محصول و فناوری های نوین، در کشور آغاز به کار نموده است.

بابایی ادامه داد: راه اندازی شعبه پارک در جهاد دانشگاهی در جهت ایجاد تفکر خلاق و هم افزایی بین متولیان این امر صورت پذیرفت، شاید نگاه عموم جامعه به فعالیت های پارک به صورت خاص باشد که باید این نگاه تغییر کند و پارک علم و فناوری به عنوان مرجع باید در این خصوص اقدام کند.

رئیس جهاد دانشگاهی فارس اضافه نمود: ظرفیت سازی برای اشتغال دانش بنیان فارغ التحصیلان رشته های علوم انسانی، گردشگری هنروفناوری اطلاعات- توسعه زیرساخت های ارتقاء توسعه کارآفرینی فرهنگی و حمایت از فعالیت های دانش بنیان خلاق در حوزه های یاد شده- ایجاد تعامل موثر میان اندیشمندان و محققان حوزه های مرتبط با هنرمندان و فراوریکنندگان محصولات فرهنگی و رسانه ای- حمایت از تجاری­سازی صنایع فرهنگی و فناوری های نرم مبتنی بر دستاوردهای علمی ، پژوهشی و تجارب عملی هنرمندان- جلب حمایت سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای توسعه صنایع فرهنگی و خلاق از ماموریت های پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی است.

وی اضافه نمود: با توجه به وجود بیش از 70 نوع صنایع دستی در فارس، پتانسیل خوبی در این خصوص وجود دارد که مغفول مانده و جا دارد با کار جدید و ایده های نو از این فرصت استفاده کرد و برای استان ارزش اضافه نموده بسزایی ایجاد کرد.

رئیس پارک علم و فناوری استان فارس نیز ضمن قدردانی از کوشش ها و فعالیت های جهاد دانشگاهی در این خصوص گفت: پتانسیل این نهاد انقلابی بسیار زیاد است و از ابتدای شکل گیری تا کنون توانسته در حوزه های مختلف فرهنگی، پژوهشی سرآمد و پیشرو باشد.

دکتر ذوالقدر اضافه نمود: با توجه به این که در مورد اقدامات و فعالیت های پارک های علم و فناوری در کشور کارهای مختلف و پیگیری های مستمری انجام پذیرفته ولی هنوز برآیند خوبی حاصل نشده است.

وی گفت: متأسفانه در استان هنوز این مسأله به طور جامع و چشمگیر در بین جامعه دانشگاهی و جویای کار و حتی کارآفرینان صندلی خود را پیدا ننموده است، و این مهم با توجه به وجود پتانسیل بسیار خوب و بالا در فارس می طلبد که با همکاری همه دستگاه های اجرایی و دانشگاه های مادر و به صورت بهینه به مرحله اجرا درآید.

ذوالقدر افزود: به طور مثال در اکوسیستم دره سیلیکون، واقع در آمریکا تمامی زیرساخت های یک پارک دیده شده است که بزرگ ترین و مطرح ترین شرکت های تکنولوژی جهان از جمله اپل، سیسکو، گوگل، اچ پی، اینتل و اوراکل از آن جمله هستند. این دره به این دلیل دره سیلیکون نامیده می گردد که در ابتدا محل حضور بسیاری از فراوریکنندگان و نوآوران فراوری تراشه بوده است، اما در نهایت به خاطر وجود کسب وکارهای مرتبط با تکنولوژی های پیشرفته (High-tech)، سیلیکون نامیده شد.

رئیس پارک علم و فناوری استان با اشاره به فعالیت این پارک گفت: با توجه به همکاری خوب این پارک و دانشگاه های شیراز و علوم پزشکی و وجود مراکز رشد در این دو دانشگاه و اختصاص فضایی مناسب در نظر است که فعالیت های هم گرا و در یک راستا صورت پذیرد.

ذوالقدر گفت: پارک علم و فناوری باید به صورت حلقه وصل بین شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد باشد تا بتوان از خروجی آن ها به صورت بهینه استفاده لازم را برد و فناوری فراوریی را گسترش داد. و جهت ورود شرکت های بزرگ و کارآفرین به پارک را تسهیل کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 19 اسفند 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 96

به "آنالیز راه های همکاری جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری فارس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنالیز راه های همکاری جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری فارس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید