آدم حسابی ها؛ مهندس سالار کمانگر، مقیم آمریکا

به گزارش لنجان بلاگ، خبرنگاران : سالار کمانگر متولد 1977 در تهران است، او بعد از مهاجرت به آمریکا تحصیلات خود را در این کشور به ثمر رساند. با توجه به مهاجرت آن ها به شهر Merced، سالار به دبیرستان همان شهر رفت و جز پیروز ترین دانش آموز های مدرسه نهاده شد.

آدم حسابی ها؛ مهندس سالار کمانگر، مقیم آمریکا

او در رشته بیولوژی از دانشگاه استنفورد در سن 22 سالگی فارغ التحصیل شد و سپس در همان سن کم در واقع در سال 1999 به استخدام شرکت گوگل در آمد. این پیروزیت را می توان جز اولین دست آورد های سالار کمانگر دانست.

سالار کمانگر در حالی که در استنفورد حضور داشت همواره سعی داشته صنعت پیشرفته ای را پیدا کند که بعد از فارغ التحصیلی وارد ان گردد و در عین حال به آن علاقه داشته باشد بنابراین لیستی از علایق خود را ترتیب اثر می دهد و عواملی که برای او هیجان انگیز هستند را می نویسد. او تصمیم گرفت در پی سه شرکت، چون گوگل، اسک جیوز و دایرکت هیت برود و بعد از ارائه رزومه و پر کردن فرم درخواست سعی کرد راهی حتمی برای پذیرش در مصاحبه پیدا کند و ثابت کند که می تواند یک کارمند با ارزش و نمونه باشد.

یکی از معاوین سابق گوگل به نام سرگئی برین در سال 1999 به دانشگاه استنفورد بازگشته بود و سعی داشت که به وسیله دانشجویان برای پیوستن به گوگل آن ها را هدایت و با آن ها صحبت کند و اطلاعات تماس خود را به ان ها بدهد.

سالار کمانگر بعد از طی چند هفته و تجزیه و تحلیل منظره رقابتی، همراه با جستجو را شروع کرد و اطلاعاتش را برای سرگئی فرستاد و بعد از چند هفته سرگئی و تیمش از او مصاحبه ای به عمل آوردند و در نهایت او استخدام شد.

او در مصاحبه ای درباره غیر مرتبط بودن رشته تحصیلی خود با کاری که انجام می دهد گفته است: اوایل که به مدرسه می رفتم، بسیار مشتاقانه خیال پزشک شدن را در سر می پروراندم، تا اینکه زمانی را به تماشای طبابت پزشکان اختصاص دادم. از آن به بعد بسیار مشتاق شدم که دانشمند شوم. بعد ها وقتی دو هفته به صورت پاره وقت در گوگل مشغول شدم، فهمیدم که اعمالی که این کار من را با آن ها درگیر می نماید، به من انرژی می دهد. درسی که من آموختم این بود که تنها تصور و خیالی که از یک کار داریم کافی نیست و باید از اینکه یک حرفه به صورت روزانه هیجان و انگیزه لازم را فراهم می نماید، مطمئن شویم.

او در سمت نظارت بر طرح کسب و کار شروع به فعالیت می نماید و در همان سال اول یعنی سال 2000 اولین طرح کسب و کار گوگل را راه اندازی می نماید بعلاوه در کنار وظایف گذشته مسئولیت عملیات حقوقی و مالی را هم عهده دار می گردد.

سالار کمانگر به عنوان مدیر اجرایی سرویس ایمیل گوگل (جی میل) و نسخه وب جستجوی گوگل بود. اما شاید مهم ترین فعالیتی که سالار کمانگر و تیم او انجام دادند سرویس گوگل ادز بود. طریقه کار این سرویس به این شکل است که با پرداخت هزینه ای مدیران کسب وکار ها می توانند وب سایت خود را در صدر نتایج جستجو ها به میزان که پول می دهند نمایش دهند. طبق آماری که وجود دارد امروزه 96 درصد از عایدی های گوگل از این سرویس است. با همفکری که وجود داشت و با رشد سریع این سرویس او خیلی سریع توانست به 10 مهندس برتر جوان گوگل تبدیل گردد.

پس از 10 سال فعالیت در گوگل در سن 32 سالگی بعد از برکناری چاد هورلی که دوران تقریبا ناپیروزی در یوتیوب داشت به عنوان مدیرعامل این کمپانی بزرگ منصوب شد و تا سال 2014 در این جایگاه ماند. بعلاوه علاوه بر آنچه تا به امروز گفته شد او وظایف مدیریت سیستم های جی میل، پیکاسا و گوگل تی وی را هم عهده دار بوده است. او، این روز ها یکی از مدیران ارشد اجرایی شرکت گوگل است.

جان یوشایی یکی از نویسندگان و سردبیران وب سایت فوربز در باره او نوشته است: طبیعی نیست که شخصی به عنوان نهمین کارمند شرکت گوگل استخدام گردد و به این حد در کار خود پیروز باشد. این شرکت هم اکنون بیش از 30000 هزار کارمند دارد. پشت کار و علاقه ای که سالار کمانگر نسبت به کار خود دارد مهم ترین ویژگی او می تواند باشد. گوگل ممکن بود دیرتر از آن چیزی که فکرش را می کرد به این رشد از عایدی برسد، اما با تفکر و ذهنیت چنین شخصی خیلی زودتر به آن چیزی که هدف بود رسید.

پ

منبع: برترین ها
انتشار: 14 مهر 1403 بروزرسانی: 14 مهر 1403 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 1693

به "آدم حسابی ها؛ مهندس سالار کمانگر، مقیم آمریکا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آدم حسابی ها؛ مهندس سالار کمانگر، مقیم آمریکا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید