مصاحبه با بانو طاهره بهرامی: نقالی از ایران تا دبی

به گزارش لنجان بلاگ، طاهره بهرامی به مناسبت نمایشگاه جشنواره ملی عکس شاهنامه در دبی به نقالی پرداخت. با مصاحبه اختصاصی خبرنگاران با این بانوی هنرمند ایرانی همراه باشید.

مصاحبه با بانو طاهره بهرامی: نقالی از ایران تا دبی

سال جاری هم زمان با برگزاری هفته بزرگداشت فردوسی، برنامه های مختلفی در سراسر ایران برگزار گردید که هرکدام در زمینه ای خاص به فعالیت پرداختند. یکی از این فعالیت ها جشنواره ملی عکس شاهنامه بود که همچنان ادامه دارد. نمایشگاه این رویداد بزرگ فرهنگی و هنری در گام نخست در آرامگاه فردوسی برگزار گردید و هم اکنون در دبی در حال برگزاری است و از پنج تا یازده خردادماه در گالری سیمرغ تهران انجام خواهد شد. اما یکی از فعالیت هایی که به موازات این نمایشگاه در شهر دبی انجام شد، نقالی بود که به وسیله خانم طاهره بهرامی اجرا شد. به همین بهانه پای صحبت های این بانوی هنرمند نشستیم تا با ایشان و فعالیت هایشان بیشتر آشنا شویم. با خبرنگاران همراه باشید.

چرا نقالی شاهنامه؟

ما همه می دانیم که فردوسی بزرگترین شاعر ایرانی و شاهنامه ارزنده ترین شاهکار او است که نمایان گر اندیشه و فرهنگ ایرانی است. هر ایرانی وظیفه دارد که در شناخت و شناساندن این شاعر بزرگ بکوشد و من هم به مقدار توان خود تلاشم را در این زمینه با انجام کار نقالی به کمک یزدان انجام خواهم داد.

آغاز فعالیت هنری

من فعالیت کاری خودم را از سال های پیش تر با تئاتر و نمایش سنتی آغاز کردم و از سال های اخیر هم آغاز به فعالیت در عرصه نقالی نموده و با کمک و کمک یزدان این فعالیت را ادامه خواهم داد.

فعالیت های گذشته

از فعالیت های گذشته خود می توانم به اجرای نقالی سهراب و رستم، بانو گشسب، گردافرید، جنگ اول و دوم سهراب و رستم، رستم و اسفندیار اشاره کنم. بعلاوه اجراهایی با موضوعات دیگر مثل اجرای نمایش باران (در سالن اصلی نیاوران)، اجرای نمایش کروکدیل (در خانه انتظامی)، اجرای آزادی در قفس (در سالن مشایخی)، اجرای نه نه غلام حسین، اجرای نمایش نذر، اجرای نمایش در سوگوار سوگ، اجرای رام کردن مرد سرکش و بازگشت سرباز به وطن در سالن گوشه نیاوران را هم در کارنامه خود دارم.

اجراهای نقالی در دبی

من در دبی در روز سه شنبه 2 خرداد اجراهایی از گردآفرید و سهراب و نامه کیکاووس به رستم در زابلستان را داشتم و قرار است در روز چهارشنبه اجراهای بانو گشسب و رزم رستم و سهراب را انجام دهم.

خبرنگاران برای این بانوی هنرمند ایرانی در راه اشاعه فرهنگ و ادب پارسی آرزوی موفقیت می نماید.

منبع: کجارو
انتشار: 21 آبان 1403 بروزرسانی: 21 آبان 1403 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 1722

به "مصاحبه با بانو طاهره بهرامی: نقالی از ایران تا دبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصاحبه با بانو طاهره بهرامی: نقالی از ایران تا دبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید