برنامه ریزی برای توسعه گردشگری غذا و جذب گردشگر در آذربایجان غربی

به گزارش لنجان بلاگ، میراث آریا/ براساس اخبار واصله، برنامه ریزی برای توسعه جهانگردی غذا و جذب جهانگرد در آذربایجان غربی صورت می گیرد.

برنامه ریزی برای توسعه گردشگری غذا و جذب گردشگر در آذربایجان غربی

جلیل جباری اظهار کرد: آذربایجان غربی به دلیل برخورداری از تنوع قومیتی و مذهبی، ظرفیت بالایی در تهیه و پخت انواع غذاها دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی اضافه نمود: از طرفی به دلیل هم مرزی با سه کشور خارجی آذربایجان غربی می تواند با توسعه گردشگری غذا سالانه مسافران زیادی را از سراسر ایران و کشورهای همسایه جذب کند.

او ادامه داد: برای همین منظور در نظر است با برگزاری جشنواره های مختلف غذا انواع شیرینی جات و غذاهای سنتی استان معرفی شود.

جباری شرح داد: یکی از سرگرمیات و سرگرمی های مسافران به هنگام سفر تجربه خوردن غذاهای متنوع و محلی است که از این نظر با سرمایه گذاری در این حوزه می توان رضایت مسافران را در آذربایجان غربی جلب کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی مطرح کرد: کباب خوی، گوزلمه، یارما شیله سی، ایران آشی، دوشاب حالواسی و زنجفیل حالواسی از جمله غذاهای و شیرینی های ثبت ملی آذربایجان غربی هستند.

منبع: همگردی
انتشار: 5 دی 1400 بروزرسانی: 5 دی 1400 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 1269

به "برنامه ریزی برای توسعه گردشگری غذا و جذب گردشگر در آذربایجان غربی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برنامه ریزی برای توسعه گردشگری غذا و جذب گردشگر در آذربایجان غربی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید