شروع طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه رمضان در کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش لنجان بلاگ، خبرنگاران/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از شروع طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآورده های خام دامی، ویژه ماه مبارک رمضان همزمان با سراسر کشور در استان اطلاع داد.

عبدالله بهمنش اضافه کرد: با توجه به افزایش خرید و مصرف فرآورده های خام دامی مانند گوشت سفید و قرمز، طرح ویژه نظارت ماه مبارک رمضان توسط اکیپ های نظارتی دامپزشکی استان همزمان با سراسر کشور از ابتدای ماه مبارک رمضان اجرا می گردد.
وی توضیح داد: در ماه مبارک رمضان تمام مراکز فراوری، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی، مراکز توزیع، خودروهای ویژه حمل این فرآورده ها، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده دامی، کارگاه های فرآوری و بسته بندی در استان تحت کنترل و نظارت بهداشتی 20 اکیپ ثابت و سیار به استعداد 60 نفر پرسنل در طول مدت شبانه روز قرار خواهند گرفت.
مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به احتمال سوء استفاده بعضی افراد سودجو به ویژه افراد دست فروش و دوره گرد در خصوص عرضه فرآورده های خام دامی غیربهداشتی و ارزان قیمت در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عرضه گوشت قرمز بدون مُهر و لیبل دامپزشکی، گوشت چرخ نموده نامرغوب، عرضه مرغ قطعه بندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه غیربهداشتی انواع فرآورده خام دامی با خودروی فاقد سردخانه و عرضه فرآورده های بسته بندی شده غیرمجاز و بدون تاریخ فراوری و انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی، مراتب را به اداره کل دامپزشکی استان و ادارات شهرستان گزارش نمایند.
به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، بهمنش همچنین نسبت به احتمال ابتلا به بیماری های مشترک بین انسان و دام و... در صورت مصرف فرآورده های خام دامی غیرمجاز هشدار داد و اعلام نمود: شهروندان می توانند گزارش ها و شکایت های خود را به وسیله سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی با شماره تلفن 1512 اطلاع رسانی نمایند.
منبع: خبرگزاری ایسنا