درد در کدام قسمت بدن نشانه بیماری قلبی است؟

به گزارش لنجان بلاگ، از دردهایی که نشانه بیماری قلبی است می توان به درد در قفسه سینه و درد در بازوی سمت چپ اشاره نمود. با راسخون همراه باشید تا بیشتر به این موضوع بپردازیم.

درد در کدام قسمت بدن نشانه بیماری قلبی است؟
از نشانه های بیماری قلبی، درد در قسمت قفسه سینه و درد مداوم و شدید در بازوی سمت چپ بدن است. اما به یاد داشته باشید همواره این دردها مربوط به قلب نیستند و ممکن است به بیماری های دیگری در ارتباط باشند و شاید اصلا اتفاق مهمی نباشد و نیز به تمرکز بر روی آن نیست.

درد در ناحیه قفسه سینه و ارتباط آن با بیماری قلبی

درد یا سنگینی در قسمت قفسه سینه و بعلاوه در دست چپ به ویژه در قسمت بازو، احتیاج به مراجعه به پزشک دارد. در چنین موقعیتی ضروری است به وسیله پزشک آزمایشات و آنالیز های لازم انجام گردد. گفتنی است اگر فردی به خصوص جوانی به زمین می خورد و دستش آسیب می بیند پس می گردد گفت این درد ارتباطی با قلب ندارد و چیز جدی نیست، چراکه یک دلیل زمینه موجب این درد شده است.

علائم مربوط به بیماری ها و حملات قلبی، در برخی مواقع سخت قابل تشخیص هستند؛ مثلا برخی از افرادی که مشکل قلبی شدید داشته اند، هرگز تجربه درد قفسه سینه نداشتند. بعضا امکان دارد، چنین افرادی بارها دچار سکته قلبی شده باشند.. درد قفسه سینه که با حمله قلبی در ارتباط است، در صورت اتفاق آنقدرشدید است که ممکن است احساس کنید فیلی روی قفسه سینه تان نشسته است.

البته در برخی مواقع علائمی همانند تنگی نفس، تهوع، سوء هاضمه، سرگیجه، تعریق غیر معمول و یا تپش قلب رخ می دهد. اگر درد در دست چپ با هر یک از این علائمی که ذکر شد، همراه گردد، محتمل است نشان از عارضه قلبی باشد.

درد در بازوی سمت چپ و ارتباط ان با عارضه قلبی

درد در بازوی سمت چپ که در اثر فشار یا حرکت دست رو به وخامت و درد بیشر برود، به طور معمول کمتر انتظار می رود به بیماری قلبی در ارتباط باشد. فعالیت هایی مانند بلند کردن وزنه و یا به حرکت در آوردن مبلمان، می تواند فشار به عضلات بازو یا مفاصل به وجود آورد و موجب درد بیشتر آن گردد. درد در بازو بعلاوه می تواند ناشی از تحت فشار قرار گرفتن عصب در گردن به وجود بیاید. چنین دردی معمولا با چرخاندن گردن یا به حرکت در آوردن آن بدتر گردد. اما درد مربوط به قلب دائما احساس می گردد و درد کم یا زیاد نمی گردد.

اگر درد بازو درسمت چپ بدنتان برای مدت طولانی ادامه یابد، بعید است مشکل قلبی باشد، چراکه مشکلاتی مانند التهاب تاندون روتاتور کاف و آرتریت امکان دارد برای ماه ها یا حتی سال ها باقی بماند. تیر کشیدن در بازو هم کمتر محتمل است به عارضه های قلبی در ارتباط باشد. علل درد در دست چپ ممکن است ناشی از آنژین، آسیب به شبکه بازویی، شکستگی بازو، شکستگی مچ دست، اماس کیسه های مفصلی، سندرم تونل کارپ، فتق دیسک گردن، جابه جایی آرنج، تحت فشار بودن عصب، آرتریت روماتوئید، آسیب روتاتور کاف، رگ به رگ شدن، التهاب تاندون، بیماری آرنج تنیس بازان، نشانگان خروجی قفسه سینه یا توراسیک اوت لت سندرم باشد.

دردهایی دیگری که می توان آن را به بیماری قلبی مربوط دانست

در بیماری های قلبی، درد با انتشار به دست راست و چپ و امتداد انگشتان، در فک تحتانی و درد دندان های سمت پایین، در ناحیه معده و درد گردن یا به طور کلی هر دردی که از ناف بالاتر و از فک تحتانی پایین تر است، بروز می نماید.

هر شخصی نوار قلب خاص خود را دارد و به همین هر انسانی سکته خاص خود را دارد که ممکن است علایم کلینیکی آن یکسان نباشد.

هنگام بروز درد اگر بیمار بالاتر از سن 50 سال داشته باشد باید به فکر تنگی عروق کرونر بود که در برخی از افراد سنگینی جلوی سینه شاخص است و در برخی ها نیز مچ دست راست و چپ دردناک می گردد. نشانه ها در برخی از افراد مانند درد گوارشی و ... حس می گردد که این دردها باعث اشتباه بیمار و پزشک می گردد.

گفتنی است با مشاهده چنین علائمی از بیماران باید نوار قلب گرفته گردد.

حرف آخر

دردهایی که در بدن وجود دارد باید به دقت آنالیز شوند و تعیین شوند که آیا مربوط به بیماری قلبی می شوند یا خیر. در برخی مواقع مشاهده شده است فردی که دچار بیماری دیابت بوده است با تعریق بیش از حد و نامتعارف به پزشک مراجعه نموده است و معایناتی که انجام شده است تعیین شده است دچار بیماری قلبی است. یا فردی که دچار ناراحتی معده بوده با مراجعه به پزشک متوجه شده است که درد وی ناشی از گاستریک معده نبوده و وی مبتلا به عارضه قلبی است. پس برترین راه تشخیص مراجعه به پزشک و انجام آزمایشات ضروری است.

منبع: بخش سلامت راسخون

منبع: راسخون
انتشار: 22 دی 1400 بروزرسانی: 22 دی 1400 گردآورنده: lenjanblog.ir شناسه مطلب: 1289

به "درد در کدام قسمت بدن نشانه بیماری قلبی است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "درد در کدام قسمت بدن نشانه بیماری قلبی است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید